karlina-kluce-9MzZrDaF6JI-unsplash-scale

VI TROR PÅ KVALITET OG INNOVATIVE LØSNINGER

Det er gennem tæt kontakt med vores kunder, at vi har opbygget langvarige samarbejder baseret på gensidig tillid og tiltro.

Vores værdier

Illustration af computer, dokumenter, tandhjul og beskedboks. Rådgivning, anlægsdokumentation m.m

Ekspertise

Vores team af medarbejdere spænder over flere generationer.

Erfaring og innovation af faget danner grundlaget for vores ydelser.

Kommunikation i højsædet

Kommunikation mellem vores medarbejdere på tværs af fagområder og ekspertise danner grundlaget for vores kvalitetssikrede produkt.

Illustration af checkliste og diagram der viser fremgang.

Forpligtelse til Resultater

Vi forstår at tilpasse processen til kundens organisation og forstår hvordan korte deadlines kan være en del af arbejdet.

Produkter i topkvalitet

Vi arbejder altid på at levere et produkt i topkvalitet. Et tæt samarbejde og en god dialog er en væsentlig faktor i vores kundesamarbejder.

Illustration af tekstbokskommunikation mellem to, sikkerhed og teknisk rådgivning.

Filosofi

Vi prioriterer kundens sikkerhed, overblik og kontrol i løsningen af alle opgaver.

Kundens behov er prioritet

Vi skaber tætte kunderelationer, og forstår at tilpasse vores ydelser til kundens behov.

Illustration over dokument med udmærkelser, kalender og god feedback (thumbs up og tekstboks).

Erfaring

Vi er specialister i rådgivning såvel som teknisk tegning. Vores team er dedikerede og har en bred erfaring.

Vi er fagkyndige

Vores ansatte har forskellige fokusområder, hvilket sikrer, at hvert element af vores ydelser er udarbejdet med ekspert erfaring.

Vi bestræber os på at være blandt de bedste i Danmark, til det vi gør - teknisk tegning og rådgivning inden for brand og sikring.

Strøget set fra oven.

Vores Historie

SIQON blev grundlagt i 2008 af Per Løvenfald. Per har en El-teknisk grunduddannelse og er tidligere certificeret ABA-installatør.

Med mere end 35 års erfaring inden for alle led i branchen stiftede han SIQON med en ide til hvordan branchen og faget kunne videreudvikles og forbedres til fremtidens elektroniske udvikling.

Innovation bliver et grundelement

Med overvejelser såsom "Hvordan kan vi skabe løsninger der både er fremtidsorienterede og brugervenlige?", stiftede han det vi i dag kender som SIQON - en virksomhed med fokus på moderne rådgivning og teknisk tegning.

Igennem årene har vi som virksomhed skabt et brand der er kendt for innovative koncepter som SIQ-Plans, der har banet vejen for nytænkning af teknisk tegning inden for brand og sikring.

Samarbejdet er omdrejningspunkt

I dag arbejder vi med en række af landets største private og offentlige virksomheder og institutioner. Vi arbejder til daglig tæt sammen med både anlægsejere og installatører i hele landet og udvikler altid på vores ydelser og vores tilgang til at løse vores opgaver.

Vores Team

Den moderne rådgiver

Hos SIQON inddeler vi vores arbejdsopgaver i henholdsvis Tekniske Tegneopgaver og Rådgivning. Vores daglige gang foregår således på både vores kontor på Østerbro i København og ude hos vores kunder og samarbejdspartnere over hele landet.

Per leder især rådgivningsarbejdet og arbejder nært med vores kunder og samarbejdspartnere i udførelsen af en lang række projekter.

Teknisk tegneekspertise

På vores kontor på Østerbro, har vi vores tekniske tegneteam. Her udfører vi mange typer af opgaver på både små og store projekter. Der arbejdes i øvrigt altid på at gøre vores ydelser og arbejdsgange smartere, hurtigere og mere brugervenlige.

- I vores åbningstider er vi altid klar på e-mail eller ved telefonen, så vi kan tage hånd om vores kunders behov.

To mennesker samarbejder ved bærbar computer.